Concealed under an all-season public park, and encased within leisure and commercial amenities including shops, alleyway shops, information center and pedestrian as well as skier trails, this multi-level parking structure is designed to accommodate large numbers of day visitors to the Upper Hirafuzaka lift area in Niseko.

Project Type: Master Plan

Completion: Concept

Read Full Project Description

The park amenity "flows" down the hill and becomes event auditoria, skate and snowboard terrain parks, landscape gardens, ponds and pavilions. Included within the master plan are small scale-Japanese character retail and restaurant shopping alleys and low buildings line the road to complete the streetscape and control the urban design scale of Hirafuzaka.

000

Hirafu, Niseko, Japan

Hirafuzaka Welcome Center Park